top of page

Družinsko podjetje MOOR Ortotika in protetika je  bilo ustanovljeno leta 1992. Osnovna dejavnost je izdelava in nameščanje zahtevnih medicinskih pripomočkov, kot so individualno izdelane proteze za spodnje in zgornje ude, ortoze za spodnje in zgornje ude, ter ortotika hrbtenice in glave.

Smo eden izmed prvih centrov v Evropi, ki se poglobljeno ukvarja z neinvazivno korekcijo zaležane glave. Celoten pristop je izpeljan na najvišji tehnološki ravni, ki je trenutno dostopna in učinkovita v svetu. Vseskozi vlagamo veliko znanja, truda in sredstev v razvoj tehnologije, korekcije in pristopa, da lahko našim strankam nudimo storitve na nivoju najboljših centrov na svetu.

 V ZDA je tak način zdravljenja že dlje časa uveljavljen in je nekaj povsem običajnega, v Evropskem prostoru pa je to še vedno dokaj neobdelana tematika. Naš strokovni tim se vedno prizadeva izobraževati vse profile, ki so v kontaktu s starši in dojenčki, da bo svetovanje in pristop k korekciji čimbolj učinkovit in pravočasen. 

KONTAKT

Če imate kakšno vprašanje, nas prosim kontaktirajte preko email-a, spodnjega obrazca ali telefona in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Veselimo se vaših vprašanj.

Spletna stran podjetja: www.moor-op.com

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano!

bottom of page